Warning: Creating default object from empty value in /home/krialbgc/public_html/wp-content/themes/unitheme/optionpanel/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
За нас | Криал Мебелна Къща

Проект

Дейността на фирмата включва затворен цикъл на обзавеждане. Оглед, идейно проектиране, одобрение на дизайна, корекция, ако е необходимо и създаване на работен проект. Следват етапите на изработка и монтаж.

Изработка

След изготвяне на работния проект, изработката на обзавеждането се извършва от нашите специалисти във фабриката на фирмата. Качеството на елементите е гарантирано, тъй като изработката не включва подизпълнители.

Монтаж

След изработката на изделията, те се доставят и монтират от същите групи мебелисти, за да се гарантира точността на изработката. Доставките в рамките на София е безплатна. Монтажа включва пълно прогонване на елементите и осигурява едногодишна гаранция.

Няколко думи за нас

 
 

Криал ЕООД започва дейността си преди повече от 15 години - още през 1992. Започнахме като семейна фирма с насоченост в разработване на индивидуални решения за интериора и производството на мебели.

Вече в обсега на дейност влиза обзавеждането на жилища, офиси, магазини, хотели, болнични заведения, изложбени зали и др.

Мебелите, които произвеждаме са само по индивидуален проект, като се използват съвременни материали и технологии. Материалите са на водещи европейски производители, като наред с употребата на ламинирани ПДЧ, обработен MDF, фурнирован MDF, масивна дървесина, много сериозно се прилага и стъкло, алуминий, HPL, неръждаема стомана, поликарбонати, PVC елементи, кожа и други.

Коректността и уважението към клиента, както и прецизността, са основни принципи на работа във фирмата.